De stem van Diana

Het gebruik van mijn stem is gedurende mijn loopbaan erg belangrijk geweest. Als oefentherapeut Mensendieck gaf ik de hele dag mondelinge instructies en het was daarbij belangrijk dat tijdens het spreken tempo, duidelijkheid en woordkeuze correct was. Bij het geven van ontspanningstherapie was ook daar de manier van stemgebruik én snelheid essentieel voor het gewenste effect.
Later, als acupuncturist, bleek dat wát ik hóe zei ook niet onbelangrijk was. Het was een belangrijk onderdeel van de gehele therapeutische behandeling waarmee men dan verder kwam.

Stemgebruik in een andere setting, is voor mij vanzelfsprekend. Ik zie mij daarom goed instaat bij projecten mijn stem te kunnen inzetten. Als voice-over, verteller of voorlezer gebruik ik mijn talenten nét even anders.

De tone is warm, maar helder, rustig en zonder accent. Zowel de Nederlandse en Engelse taal beheers ik goed.

Het leukste vind ik het om een documentaire in te spreken. Maar ook luisterboeken spreken mij aan. Ook kan ik ingezet worden voor het inspreken van schoolboeken, instructie- of animatie video’s, e-learnings, nieuwsbrieven of jaarverslagen.