Over insuline

Foto: pixabay

Paniek om jouw 3D-animatie ?

My personality is definitely calm and chill. (bron: Sasheer Zamata)

Paniek om jouw 3D-animatie?

3D-animaties vind ik altijd fascinerend om naar te kijken. Door de hedendaagse techniek is er zoveel meer mogelijk dat de beelden veel meer tot mij spreken. De productie ervan lijkt me al een kunst op zich. Er zijn animators die vooral gericht zijn op het in beeld brengen van medische processen. Bijvoorbeeld praktische uitleg over een bepaalde operatie die iemand moet ondergaan. Of kinderen in een medisch traject die via een animatie kunnen zien wat er allemaal gaat gebeuren.

Als animator moet je je vak verstaan

Een animator moet het verloop van een medische ingreep of ziekenhuisproces zorgvuldig in beeld brengen. Daar is van te voren behoorlijk wat denkwerk voor nodig hoe je dat gaat laten zien. Uit eigen ervaring weet ik dat een geplande medische ingreep voor stress kan zorgen. Zo’n opname geeft niet bepaald een geruststellend gevoel, ook als je weet dat dat de betreffende ingreep je heel goed gaat doen. Ook hiermee moet de animator rekening houden. Je wilt per slot van rekening niet dat de kijker zich rot schrikt en ter plekke een paniekaanval krijgt. Enige nuance is daarbij dus gewenst.

Een betrouwbare stem helpt

Hoe het verhaal wat jij als animator maakt wordt verteld, is een belangrijk onderdeel daarin. Mijn stem is rustig, kalm en ontspant. Mijn stem wekt vertrouwen en dát heb je nodig om de rust en ontspanning bij jouw doelgroep te behouden. De kijker zal dan met een gerust hart het gesprek met de specialist aan gaan en zich kunnen overgeven aan de ingreep die men moet ondergaan.

De juiste toon

Mijn stem geeft jouw animatie net dat beetje extra. Mijn jarenlange ervaring met patiëntgesprekken is erg handig als voice over. Ik ben gewend om met mensen over medische zaken te praten, het uitleggen ervan en de rust terug te brengen wanneer men zich zorgen maakt. De juiste toon voor medisch gerelateerde onderwerpen kan ik makkelijk laten horen. En laat dat nou precies dát zijn wat jij nodig hebt voor in jouw 3D-animatie of uitlegvideo.

Mijn ervaring is jouw meerwaarde

Voor animaties over medisch gerelateerde onderwerpen moet je bij mij zijn. Ik onderscheid mij hierin van andere voice-overs, omdat die tone of voice van nature in mijn stem te horen is. Daar hoef ik geen moeite voor te doen enerzijds en anderzijds is medische terminologie mij niet vreemd. Wil je meer weten over wat ik voor jouw animaties of explainervideo’s kan betekenen? Bel me dan even voor een afspraak. Aan de telefoon kun je dan meteen horen of mijn stem jouw cup of tea is!

Een voice-over nodig?

“Use My Voice if you want to Use A Voice”