OVer Diana

Door life-events werd ik gedwongen op een andere manier mijn leven in te richten.
Mijn carrière als acupuncturist werd abrupt beëindigd. Een operatie met een overdosis aan medicatie had voor mij ernstige gevolgen. Door medische vormfouten en verkeerde bejegening tijdens de ziekenhuisopname belandde ik in een PTSS. Als zorgprofessional is het dan niet meer verantwoord je vak uit te oefenen.

Ik zocht naar mijn mogelijkheden, wat kan ik nog wél en wat vind ik nog leuk.
Tijdens de ziekenhuisopname en de momenten dat ik in nood verkeerde, werd ik ondanks mijn geroep om hulp en mijn duidelijke uiting van wat ik niet wilde, niet gehoord en er werd niet naar mij geluisterd. Met alle gevolgen van dien.

Voice-Over leek mij leuk en in het ontdekken ervan en het leertraject tijdens de opleiding stemacteren, werd voor mij de diepgang hiervan ook steeds meer duidelijk.
Hoe kon ik mijzelf weer hervinden en her-ontdekken en hoe mijn stem toch nog steeds laten horen en gebruiken? Ik kwam er achter dat dit voor mij alleen kan door beter naar mijn eigen innerlijke stem te luisteren.

De betekenis voor mij van Use My Voice is dan ook;
“Hoe mijn stem te laten horen door naar mezelf te luisteren”
Zo zal ik mij verder ontwikkelen door mijn stem in te zetten als Voice-Over en mijn stem voor mij te laten spreken. Ik vertrouw en dan ook op dan men mij dan wél hoort.