OVer Diana

Artikel over Diana Belfor
Lees en beluister het artikel - klik hier

Mijn loopbaan ben ik begonnen als zorgprofessional waarin ik jaren zelfstandig als oefentherapeut en later ook als acupuncturist mijn praktijk heb gerund. Soms worden wij gedwongen een andere koers te gaan varen. Helaas overkwam mij dat ook.

Het ondernemers bloed kruipt waar het niet gaan kan, daarom ben ik gaan uitzoeken welke van mijn andere talenten ik kon gaan inzetten. Het vak van voice-over kwam vervolgens op mijn pad en ik besloot me mij hierin te verdiepen. Mijn interesse was gewekt, vooral ook omdat taal en hoe het wordt gebruikt mij altijd al heeft aangesproken. Bovendien leent mijn stem zich er ook goed voor. Na een stemtraining bij Stemkunst.nl was het voor mij snel duidelijk. Dit is echt iets waar ik blij van word.

Vervolgens heb ik de basisopleiding tot voice-over gevolgd bij Stemacteren.nl en daarna de gevorderde opleiding. Hier heb ik de kneepjes van het vak geleerd. Door het afronden van de opleiding sta ik nu geregistreerd als gecertificeerd stemacteur.

Om mijn werk als voice-over volledig te kunnen doen, heb ik mij ook verder verdiept in de technische kant van het vak n.l. het bewerken van de audio bestanden. Audio-editing beheers ik daardoor voldoende om een goede audio af te leveren.

Tijdens dit hele traject heb ik mijn onderneming ‘Use My Voice’ opgezet en heb daarbij gezorgd voor een thuisstudio van waaruit ik mijn klanten kan bedienen.

‘Use My Voice’ if you want to ‘Use A Voice’