Blog over voice-over-voice over winkelen

Foto: Diana Belfor

Winkelen? Ik heb leukere hobby's!

It’s a great feeling when your work is appreciated.(bron: Jacqueline Fernandez)

Shoppen, ik heb er een bloedhekel aan. Winkels in en uit, de rekken langs, kleren uitzoeken, paskamer in, broeken passen. En dan heb ik het nog niet over de soms oorverdovende achtergrondmuziek of ongeïnteresseerde verkoopsters die liever naar hun mobiel kijken dan naar hun klanten. Echt, dat gewinkel maakt me flink chagrijnig.

Winkelen is geen hobby van me

Maar ook ik heb soms nieuwe kleding of schoenen nodig. Van te voren maak ik altijd een wensenlijstje. De zaak waar ik iets wil aanschaffen, moet goed toegankelijk zijn, overzichtelijk en een prettige, niet al te glamoureuze uitstraling hebben. De verkoopster is attent, kan mij kundig adviseren en het prijskaartje schrikt me niet af. En niet onbelangrijk: de shopsessie kost mij niet al teveel tijd.   

Ooit had ik zo’n fijne winkelbeleving

Ik had het geluk dat ik flink wat geld van de Belastingdienst terugkreeg, of liever gezegd: ik had ze teveel betaald. De buit was binnen en die ging ik eens lekker uitgeven. Op het Haagse Noordeinde welteverstaan, een leuke straat waar ik normaal gesproken alleen aan window shopping doe. Die winkel was me aangeraden door een dame die ik had gecomplimenteerd om haar goede kledingkeuze. Nu liep ik zelf het modezaakje binnen. Nooit spijt van gekregen, ik heb nu nog plezier van sommige aankopen!

Voice-overs zoeken is net als shoppen

De zoektocht naar een goede voice-over is eigenlijk ook een winkelervaring. Wanneer je voor een animatie een voice-over nodig hebt, kan je voice-boekingsbureaus nalopen voor een passende stem. En heb je ook een wensenlijstje waaraan die bepaalde stem moet voldoen. De stem moet goed bij je product passen en prettig in het gehoor liggen. Net als nieuwe kleren kan een ander geluid de aandacht trekken bij je kijker of luisteraar. Even het brein prikkelen en hen verrassen met dat vernieuwende gevoel dat je 3D-animatie dan overbrengt.

Kom bij me stemshoppen!

Je kan ook rechtstreeks contact met mij maken. Als wij gaan samenwerken, krijg je te maken met een voice-over die makkelijk bereikbaar en toegankelijk is. Die jou zonder al te veel poespas te woord staat en weet wat je nodig hebt voor goed klinkende teksten. Je ontvangt een op maat gemaakte offerte met een prijskaartje binnen jouw budget, passend bij de branche waarvoor je mijn stem nodig hebt. Gelukkig hoef je bij mij niet eerst je belastingteruggave af te wachten voordat je gaat stemshoppen én krijg je, net als ik in Den Haag, geen spijt van je aankoop.

Voice-over shoppen

Een voice-over nodig?

“Use My Voice if you want to Use A Voice”